December 8, 2022

EUNews24

Latest Breaking News, European Affairs

CryptoHopper Beoordelingen – Handelsbot Werkt of Scam? Crypto Hopper Review

0 0
6 min read
CryptoHopper
0 0
Read Time:7 Minute, 32 Second

CryptoHopper is een Crypto-handelsplatform dat het proces van cryptohandel vereenvoudigt.

Hoewel er nu een aantal cryptocurrency-handelsbots beschikbaar zijn, wil CryptoHopper handelaren machtigen door een gebruiksvriendelijke en veelzijdige service te bieden waarmee gebruikers tal van cryptocurrencies kunnen verhandelen terwijl menselijke fouten uit hun handelsproces worden verwijderd.

Het stelt handelaren in staat slimmere transacties uit te voeren op basis van algoritmisch geprogrammeerde handelstactieken en externe indicaties.

Hoe werkt Bot Trading?

Het is van cruciaal belang dat handelaren begrijpen hoe de bot de gewenste transacties daadwerkelijk uitvoert. Om te beginnen is het niet nodig om contant geld naar het Cryptohopper-platform te uploaden, omdat de bot eenvoudig transacties uitvoert vanaf de externe handelsaccount van de handelaar. Als handelaren bijvoorbeeld de bot op Binance willen gebruiken, moeten ze hun Binance-account financieren zoals ze dat normaal zouden doen.

Om de geautomatiseerde bot de nodige macht te geven om namens hen transacties uit te voeren, moet men nog steeds hun externe uitwisselings-API verbinden met hun Crypto Hopper-account. Het proces varieert van uitwisseling tot uitwisseling, maar in de meeste situaties kunnen mensen de API-details vinden in hun accountinstellingenportal.

Log ten slotte in op het Cryptohopper-account en geef de vereiste uitwisselings-API-referenties op. Daarna kan de Cryptohopper-bot namens de handelaar deals sluiten.

Functies:

  • Functionaliteit — CryptoHopper is een webgebaseerde applicatie met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface die toegang biedt tot een breed scala aan mogelijkheden. De gebruiker kan de bot ontwerpen om 24 uur per dag, zeven dagen per week automatisch te handelen en om zowel algoritmische als sociale handel te gebruiken. Handelstechnieken kunnen worden gegenereerd op basis van een verscheidenheid aan technische indicatoren of door het gedrag van handelsgoeroes van derden te imiteren.
  • Technologie – De semi-geautomatiseerde handel vindt plaats via een API-verbinding met een verscheidenheid aan cryptocurrency-uitwisselingen en de service is toegankelijk op elk apparaat met internetverbinding, zoals een desktop, laptop, tablet of smartphone.
  • Reeks handelshulpmiddelen – Het platform biedt een uitgebreid scala aan handelshulpmiddelen, waaronder een backtest-tool voor bots, trailing-stops, op te slaan en configureerbare sjablonen en aanpasbare technische indicatoren.
  • Exchange-integratie – CryptoHopper is momenteel compatibel met negen verschillende exchanges.
  • Klantenondersteuning – Het platform is uitgerust met een ondersteuningsteam dat beschikbaar is om eventuele problemen op te lossen. Daarnaast biedt de website een verscheidenheid aan veelgestelde vragen (FAQ’s) in de ondersteuningssectie, evenals zelfstudies die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform. Bovendien heeft het team de videobibliotheek van Crypto Hopper Academy gemaakt.

Aanmelden Voor Account:

Een groen tabblad “Aanmelden” verschijnt bovenaan de startpagina, waardoor het aanmaken van een account een eenvoudige zaak wordt.

1) Aanmelden voor een account

Bezoek de CryptoHopper-website en geef een naam, e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord op om u te registreren.

Mensen kunnen dan toegang krijgen tot het dashboard nadat ze hun e-mailadres hebben bevestigd door op de activeringslink te klikken in de e-mail die aan hen is verzonden.

2) Maak een account aan

Dit kan door de aanwijzingen te volgen. Er zijn links naar tutorials en meer nuttige informatie voor elke fase van de procedure, die vrij eenvoudig is.

Na gebruik van de procedure en het aanmaken van de rekening hebben handelaren via het dashboard toegang tot een groot aantal functies. Ze kunnen ook tweefactorauthenticatie instellen en zich abonneren op signalen, sjablonen instellen en beginnen met het backtesten van de bot.

3) Abonneer u op Signaalgevers op de Markt

Met CryptoHopper kunnen klanten zich abonneren op geïntegreerde professionele externe signalen, waarbij de signaaldienst wordt aangeboden door ervaren handelaren die op zoek zijn naar bewijs van een opwaartse trend. Er zijn gratis en betaalde abonnementen beschikbaar en bots die de signaalgever volgen, kunnen met een paar muisklikken worden geconfigureerd.

Signaalgevers hebben eenvoudig toegang tot prestatierapporten en kunnen hun winstgevendheid meten; ze gebruiken ook cloudcomputing- en machine learning-algoritmen om continu een groot aantal technische indicatoren voor een verscheidenheid aan digitale valuta’s te controleren.

Het is mogelijk om koopsignalen en technische analyse-indicatoren te combineren, naast het vaststellen van stoplimieten en staartstops.

Prijzen voor CryptoHopper:

CryptoHopper biedt drie primaire prijsopties; het “Pioneer Plan” biedt leden echter een gratis proefperiode van 7 dagen.

Gebruikers kunnen lid worden en de service onmiddellijk gaan gebruiken zonder betalingsgegevens te verstrekken. Aan het einde van de proefmaand wordt de hopper automatisch uitgeschakeld en kunnen klanten ervoor kiezen om een ​​volledig abonnement aan te schaffen.

Hoe gebruiksvriendelijk is CryptoHopper voor Beginners?

CryptoHopper heeft een verscheidenheid aan functies die zijn afgestemd op beginners. Een van deze functies is de Hopper Academy, die beschikbaar is voor alle abonnees en toegang biedt tot een videobibliotheek die leert hoe CryptoHopper werkt en hoe de service het meest effectief kan worden gebruikt.

De actieve gemeenschap van Crypto Hopper zou ongelooflijk gunstig moeten zijn voor nieuwkomers in bitcoin-handel. Er zijn actieve Discord- en Telegram-groepen naast een forum voor gebruikers dat beschikbaar is in het Engels, Frans, Spaans, Nederlands en Portugees.

Als gevolg hiervan kunnen beginnende gebruikers spreken met en leren van meer ervaren gebruikers van over de hele wereld en de klok rond blijven studeren.

Bovendien is het platform ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en vereist het geen professionele programmeerervaring of aanzienlijke technische kennis of vaardigheden.

Bovendien ondersteunt CryptoHopper uitgebreide backtesting, zodat beginners gemakkelijk kunnen bepalen of hun instellingen goed werken door te experimenteren met en testen van hun instellingen.

Gebruikers kunnen zien hoeveel ze in het verleden zouden hebben verdiend en hun bots aanpassen om een ​​dieper inzicht te krijgen in hoe alles werkt terwijl ze nog steeds de kneepjes van het vak leren.

CryptoHopper-marktplaats

Het CryptoHopper-dashboard geeft handelaren toegang tot hun markt, een service die nu door een groeiend aantal handelsplatforms wordt aangeboden. Er zijn zowel gratis als premium handelstactieken beschikbaar op de markt. Dit is fantastisch voor beginners, omdat het hen in staat stelt om een ​​strategie te “plug-and-playen” die is ontworpen door meer ervaren handelaren en deze op uw account te testen.

Het maken en verkopen van sjablonen op de markt kan een bron van geld zijn voor handelaren als ze een expert zijn in het ontwikkelen van handelsbots.

Is CryptoHopper Veilig?

Het project is zeer actief op sociale media en heeft een grote gebruikersbasis; potentiële leden kunnen ook Reddit-threads doornemen om met eerdere gebruikers te communiceren en de algemene toon van het project te evalueren.

Zoals het geval is met alle handelsbots, hoeven klanten geen geld te storten op een rekening die eigendom is van de makers van de bot, omdat de bots vaak werken via een API waarmee ze transacties op verbonden beurzen kunnen uitvoeren. Mensen moeten hun API-inloggegevens indienen, die zijn gemaakt op hun favoriete beurzen, en deze sleutels verlenen de bot beperkte toegang tot het account om handelsredenen.

In het geval van een hack of datalek hebben kwaadwillende actoren geen directe toegang tot geld en hebben bots geen opnamerechten. Gebruikers kunnen ook twee-factor-authenticatie (2FA) instellen om hun accounts beter te beveiligen.

​​Klantenservice en Openbare feedback:

Als handelaren contact moeten opnemen met een lid van het klantenserviceteam van Cryptohopper, kunnen ze dit doen door een online contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar support@cryptohopper.com. Helaas is er geen livechatoptie en kunnen ze het team niet telefonisch bereiken.

In termen van publieke feedback over Cryptohopper is de brede consensus gunstig.

Ten slotte zijn er geen fundamentele problemen met de technologie zelf. Het publieke domein lijkt te bevestigen dat de geautomatiseerde handelsbot precies presteert zoals beloofd.

Wanneer individuen hun zorgen hebben geuit, gaat het meestal om de marktplaatsmethoden die ze hebben gekocht. Zoals we echter tijdens ons onderzoek hebben aangegeven, is er geen garantie dat een van de voorgeprogrammeerde technieken winst zal opleveren voor gebruikers. Daarom moet dergelijke ongunstige feedback met een korreltje zout worden beschouwd.

Overzicht:

Met behulp van handelsalgoritmen is Crypto Hopper een geautomatiseerde handelsbot die namens iemand transacties uitvoert. Zodra het is verbonden met een bitcoin-uitwisseling, kunnen handelaren kiezen uit verschillende winstzoekende technieken die de bot zal gebruiken.

Met het online dashboard kunnen klanten eenvoudig hun prestaties en de rapporten van signaalgevers controleren en zich abonneren op de beste signalen.

Naast het bijhouden van hun eigen statistieken en handelsgeschiedenis, kunnen gebruikers ook de prijsschommelingen van meer dan 75 cryptocurrencies volgen.

Conclusie:

De beste eigenschap van het platform is dat het geschikt is voor gebruikers van alle vaardigheidsniveaus. Als de gebruiker bijvoorbeeld geen handelservaring heeft maar toch geautomatiseerde tactieken wil gebruiken, is Cryptohopper ideaal.

Cryptohopper daarentegen is geweldig als de gebruiker een zeer ervaren belegger is die op zoek is naar een manier om zijn gevestigde handelstactieken 24/7 te automatiseren.

Het gebruik van een drop-and-drag-framework door het platform voor het plannen en bouwen van eigen geautomatiseerde tactieken wordt bijzonder op prijs gesteld. Hierdoor is er geen kennis van programmeren of coderen nodig, en dat is precies zoals het hoort.

Ten slotte bieden alle drie de programma’s een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zelfs voor $ 99 per maand, als handelaren serieus willen werken aan een geautomatiseerd handelssysteem, is dit een fatsoenlijke prijs om te betalen in het grote geheel van dingen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Advertisements